Popelářské auto mi zničilo notebook

Na blogu už měsíc nevyšel článek. Co se děje? Přešla mě snad chuť psát? Ale kde že! Hlavním důvodem, proč jsem tak dlouho nic nenapsala, je krutá zkáza, kterou přineslo popelářské auto. Zničilo mi notebook! Přístup k počítači mám sice i tak, ale na žádném není tak dobře jako na vlastním. Navíc trávím dost času venku, když je tak hezky. Dokonce jsem stihla výlet do brněnského zoo.

Popelářské auto mi zničilo notebook. Nepředstavujte si ale opravdové popeláře, jak mi přejíždějí přes počítač. Na ulici jsem ho vážně ležet nenechala. Bylo to úplně jinak. Seděla jsem u stolu, na něm byl otevřený notebook a sklenice s vodou. Najednou, kde se vzalo, tu se vzalo, přijelo popelářské auto na hraní. Pan řidič, rozuměj můj syn, nebral ohledy na žádné překážky, které se na stolní silnici vyskytovaly. Auto vrazilo do sklenice, ta se převrhla... a svůj obsah vylila na počítač. Ten písknul a vypnul se. 

A to je naposledy, co jsem u něj seděla. 

Další den se mi ho podařilo zapnout. Baterie nefungovala, ale jinak to vypadalo v pohodě. Jenže pak zase písknul, vypnul se, a od té doby vydržel zapnutý jen pár vteřin. 

Dva dny po incidentu jsem ho odnesla do opravny. Měli se na něho kouknout a zavolat mi, jak to vypadá (a na jakou částku). Ještě se nestalo. Myslím, že tam v pondělí zavolám sama, třeba si jen špatně zapsali číslo. 

Jsem tedy bez svého počítače. A to jsem se nedávno radovala, že přesto, že ho mám tři roky a půl, až na pár mikro škrábanců je stále jako nový. 

Ach jo...


Na blogu aktivní nejsem, ale v životě jinak ano. Po obědě chodím ven, syn spí v kočárku, já se procházím nebo čtu. Denně našmatlám deset kilometrů jen tak po městě. Od posledního článku jsem odehrála dva koncerty s orchestrem a vystoupila na dětském představení. Představte si, že i s kroužkem pro batolata se vystupuje! Synáček měl ale trochu jiné starosti, takže to zbylo tak trošku na mně. Bylo to celkem vtipné. 

Zvládla jsem i výlet na jižní Moravu, drápala jsem se do kopce k zavřené rozhledně, dala si kávu v Brně a v Kroměříži a prošla jsem brněnské zoo. Jestli se tam chystáte, varuju, že stánky s občerstvením neberou karty. 


Kája

Komentáře

  1. Já pc zapínám jen když Kulíšek spí. Ale věřím, že aspoň je důvod se věnovat jiným věcem. Ať to dobře dopadne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oprava se nakonec trochu protáhla, protože jsem čekala na novou baterii, ale už mám notebook zpátky a funguje perfektně, takže jsem se vrátila k práci a teď konečně i k blogu.

      Vymazat
  2. A já si zpočátku opravdu představovala, že ti ten notebook opravdu přejelo popelářské auto. Vybavila je mi scéna, jak jsi šla po ulici a kde se vzalo, tu se vzalo, popelářské auto, které se hrnulo tvým směrem. Jen tak tak jsi uskočila. Bohužel ti při tom nějak upadl notebook a auto ho přejelo. Naštěstí to proběhlo úplně jinak. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je ale dobrodružný příběh! Ve skutečnosti to byla úplná nuda. :( :D

      Vymazat
  3. To už uběhlo tři a půl roku?!! Ne, tomu nevěřím! Připadá mi jako by to bylo před měsícem, co jsem ti dal tip na Maca, a to od Apple dosud nic nemám, hehe! :D Mrzí mě, co se stalo. Protože tyhle noťasy nejsou zrovna levný, lze očekávat, že oprava nebude levná. Držím palce, aby se ti co nejdřív vrátil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, už je to taková doba! A ty ho ještě nemáš, ach jo.

      Vymazat
  4. A safra, zrovna před pár dny jsem si pomyslela, jak je ten můj notebook pořád jako nový, i když jsou mu už tři roky. Tak teď aspoň vím, na co si dávat pozor :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Držím palce, ať je brzy počítač jako nový!

    Za ty blogové titulky by tě měli zaměstnat někde v novinách. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Na B4L, až na pár výjimek, taky nebrali karty u stánků! -_-

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Všem děkuji za komentáře. Nebojte se rozepsat.