#bloggerchallenge: Budu pást v Alpách kozy?

Je tady druhé téma z výzvy, která celý listopad řídí dění na blogu. Zadání tentokrát zní: Share where you see yourself in 10 years. Je mi jasné, že skutečnost bude úplně jiná, ale proč se trochu nezasnít? 


Za deset let mi bude 35. Už sedm let budu mít titul Mgr. Jméno se z Karolína K. rozšíří na Karolína K. K. Synovi bude jedenáct, fence 13, snad se ještě bude těšit zdraví a kondici. Vidím se v domě, ve kterém bydlím se svým mužem. Z obývaku mám výhled na hory. Někde v tom domě mám schované violoncello, konečně ho mám kam dát. Aspoň jednou týdně ho vytáhnu a cvičím. 

Přitom jsem samozřejmě nezanevřela na housle, pořád na ně hraju. V orchestru jsem se dostala na místo koncertní mistryně. Jsem vážná paňčelka, bývalí žáci mě pravidelně navštěvují. Stále sportuju a sem tam se zúčastním nějakého závodu. Beru syna na výlety a dělám všechno proto, abychom si i přes blížící se pubertu udrželi pohodový vztah. 

...taky je možné, že za deset let budu utečená v Alpách a budu pást kozy. 

Nevím, jestli za deset let budu mít jen jednoho syna, nebo mu přibude nějaký sourozenec. Teď žádného rozhodně něplánuju, ale do budoucna další dítě úplně nezavrhuju. Mít miminko je fajn a asi by nebylo špatné zažít to ještě jednou. Po dlouhém uvažování mi jako ideální interval mezi sourozenci vyšlo 8-10 let. Jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne. 

Kája


Spoluúčastníci výzvy: 

Komentáře

  1. Tak ať to vyjde! Taky bych chtěla mít výhled na hory :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Verím, že ti to vyjde. Výhľad na hory by som brala aj ja, som dievča z okolia Nízkych Tatier. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super přestava, ať to vyjde :) souhlasím, také bych chtěla být někde v přírodě, nebo na malém městě, jako doteď :) děti bych chtěla mít. Rozdíl cca 2-3 roky? 8-10 se mi zdá moc, ale uvidíme, jak to nakonec bude :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 2 roky je málo, otěhotněla bych ještě s miminem.
      Později je škoda rodit, když si mám užívat relativní samostatnost prvního potomka a konečně pracovat.
      Rozdíl cca 6 let je zase nevýhodný v tom, že starší sourozenec jde tou dobou do školy a s prvňáky je hodně práce. Teprve, až se ve škole zorientuje, je ideální čas pořídit si další miminko.
      Mám to vypočítané. :D

      Vymazat
    2. Tak to je dobrá matika tohle! :D

      Vymazat
  4. Jéje, jak já tuhle otázku na pohovorech nesnášela :-D Každopádně budu držet palce, aby se tvoje sny splnily. Přinejmenším ty podstatné :-)

    OdpovědětVymazat
  5. To je dost jasná představa o budoucnosti. Jsi žena, která ví co chce a to se mi líbí. Držím palce, aby ti to vyšlo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím, co chci, ale ne vždy to vychází... tak děkuji, budu se snažit.

      Vymazat
  6. Jsem zvědavá, jak se ti to splní :) A do té doby se snad zase někdy uvidíme :D

    OdpovědětVymazat
  7. Nech sa Ti splnia Tvoje sny Kaji a aj keď nie, tak nech si spokojná a šťastná a hlavne, nech máš s mimi stále nádherný vzťah <3

    OdpovědětVymazat
  8. 8 - 10 let, to už budou dva jedináčci, ne sourozenci 😁

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Všem děkuji za komentáře. Nebojte se rozepsat.