#bloggerchallenge: Jsem vodnářka, toužím šířit poznání!

Dnešní zadání výzvy zní: Reveal what your zodiac sign is and whether or not it's a good fit. Na horoskopy nevěřím, o astrologii se nezajímám a popravdě jsem ani netušila, co je charakteristické pro moje znamení. Informace jsem čerpala z vestirna.com a horoskopy.cz. 

Narodila jsem se 16. 2., čili ve znamení vodnáře. Vestirna.com praví, že vodnáři narození od 12. do 20. 2. jsou pod vlivem měsíce a jsou zdrženliví, skromní, citliví, pravdomluvní, neúplatní a příjemní, což na mne více méně sedí, až na to, že prý dokážu být občas dost nepříjemná. Většinou je to ale jen nepochopený sarkasmus. Skromná jsem možná až moc, špatně přijímám komplimenty. 

Vodnář je prý spojován s genialitou a uměním. Mám IQ přes 140 a co se týče umění, fušuju do různých odvětví. Díru do světa sice hlavou ani umem neudělám, ale to není důlžité. Povahu mám mít mužskou. Je pravda, že typická ženská nejsem, ačkoli jsem nedávno byla označena jako úplně holčičí

Měla bych mít originální myšlenky a žít neobvyklým životním stylem. Po přečtení této informace jsem si řekla, že bych možná měla brát horoskopy vážně, neboť mě to trefně popisuje. Znamení mě předurčilo k bystrému myšlení a touze šířit poznání. Tak vidíte, já prostě musím být učitelka! 

Dále se v charakteristice vodnářky píše, že má široký okruh zájmů. Běhám, plavu, kreslím, čtu, hraju na housle, fotím, píšu, zajimám se o psy, čaje, kávu... jo, to je celkem velký záběr. Moje myšlení není zatíženo předsudky. Pravda, sice si občas rýpnu do mužů a jejich rýmičky, ale nemyslím to vážně. Podle horoskopu jsem nestálá. Fajn, až mi zase něco nevydrží, mám se na co vymluvit. 

Údajně jsem souladu s blíženci a váhami, což znamená soulad s moji sestrou. Je fakt, že spolu máme dobré vztahy, ale každá jsme úplně jiná a v mnoha věcech spolu nesouhlasíme. Pro vodnáře se hodí řada minerálů, ale můj oblíbený růženín mezi nimi není. Mou šťastnou rostlinou je prý kapradí, což docela sedí, vzhledem k tomu, že se nejlépe cítím na horách, kde je kapradí až až. 

Zdá se, že charakteristika vodnáře na mě celkem sedí. 
Otázkou je, jestli bych se takto nenašla i v ostatních znameních...

Kája


Spoluúčastníci výzvy: 

Komentáře

  1. Horoskopy beru s rezervou, ale baví mě hledat to, co na mě sedí.

    OdpovědětVymazat
  2. Je fajn, že to na teba sedí. Inak - mužský soplík je realita. Je to pre nich vážne a páči sa mi jeden vtip, ktorý vznikol počas covidu: "Načo merajú mužom pri vstupe do obchodu teplotu? Už ste videli muža normálne fungovať s teplotu nad 37?" :D

    OdpovědětVymazat
  3. Minerály ani květiny nejsou pro mě zase tolik důležité. Ale jsem rád, že jsi se mnou v souladu. Občas je to zarážející, jak jsou horoskopy a popisy jednotlivých znamení přesné, ale je třeba to brát s rezervou.

    OdpovědětVymazat
  4. No vida, s jedinou výhradou na mě tvůj popis sedne jako... ehm, pozadí na hrnec. Teď už zbývá dodat jen jedinou drobnost, a to že jsem lev :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hádám, že bych se zase našla ve lvovi. Vlastně jsou ty charakteristiky vymyšlené dobře.

      Vymazat
  5. No, u mňa je to také, že som síce narodená v znamení Váhy, ale mala som byť Škorpiónka a viem žiaľ pichnúť na citlivé miesta, hoci to nechcem robiť a je mi to potom ako citlivej Váhe veľmi ľúto.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Všem děkuji za komentáře. Nebojte se rozepsat.