#bloggerchallenge: Co bych chtěla zažít?

Včera jsem vzpomínala, dnes se výzva zaměřuje pro změnu na budoucnost. Téma článku zní: List five things you'd love to experience in the future. Pojďte se na to se mnou podívat. 

1. Hra na violoncello 

Líbí se mi, jak violoncello zní. Vzhledem k tomu, že ovládám nástroj, dokonce dost podobný, neměl by pro mne být problém naučit se na něj něco zahrát. Vlastně si celkem věřím a několik let si pohrávám s myšlenkou, že si violoncello pořídím. Peníze bych na to měla, co mi chybí, je prostor. Až jednou budu bydlet v rodinném domě nebo aspoň velkém bytě, kromě kávovaru si pořídím i nový nástroj. 

2. Pití čaje v Asii 

Z dovolené v Asii mám rozporupolné pocity. Láká mě vidět z blízka cizí kulturu a čajové plantáže, ale bojím se dlouhého letu a hygienických podmínek. Jenomže co bych to byla za milovnici čaje, kdybych nikdy nepila čaj v Asii? Nejradši bych ho ochutnala v Japonsku, nijak zvlášť na tom však netrvám. 

3. Psí spřežení 

Příroda, psi a já. O mushingu jako zážitkovém dárku jsem se dozvěděla snad před deseti lety a od té doby doufám, že mi ho někdo daruje. Vlastně jsem i přemýšlela, že bych si jízdu s psím spřežením přála třeba od Ježíška. Zatím vždycky vyhrálo něco jiného. Jednou bych se svézt určitě chtěla! 

4. Půlmaraton

Kdysi mi jako výzva stačily 3 km, teď je mi 5 málo. A když se hecnu, zvládnu klidně 10. Momentálně mám za cíl natrénovat na půlmaraton. Na závod bych měla snad už příští rok. Tomu úplně nevěřím, nemám dostatek času na trénink. Určitě ale chci zažít ten krásný pocit, který mě ovládne v cíli! 

5. Oslava 5. výročí vztahu

Došly jsme se sestrou k přesvědčení, že se nedá dostat přes tři roky. Jak to jiné páry dělají? Proto doufám, že jednou oslavím 5. výročí. A pak i 6., 7., 10. a ideálně i 20. a zlatou svatbu. 

Kája

Co by chtěli zažít spoluúčastníci výzvy? Přečtěte si i jejich články. 

Komentáře

  1. Přeji ti, ať ti toho vyjde co nejvíc. Já bych se chtěla dožít zlaté svatby. Zatím máme za sebou 5 let vztahu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tři roky vztahu jsou asi skutečně taková ta kritická doba trvání, během níž se takřka spolehlivě stihne profláknout, jestli to funguje. Ale stačí kápnout na toho pravého - a pět let je pryč, ani nemrkneš :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad už se to povede.
      Kdo si má pořád shánět nového chlapa... :D

      Vymazat
  3. Přeji, aby ti toho vyšlo co možná nejvíc :)! Psí spřežení jsem dostala ke 20. narozeninám. Moc jsme si se ségrou přály, aby byl zrovna sníh. Bohužel se nám to nepodařilo a bylo bláto, i tak to bylo výborné :)! Věřím, že půlmaraton zvládneš! Jsi sportovec tělem i duší :). Kéž bys našla vysněného přítele, moc ti to přeji!

    OdpovědětVymazat
  4. Přeji ti hodně štěsti, aby ti vše vyšlo. Hlavně to výročí.

    OdpovědětVymazat
  5. Čajové plantáže mají i v Evropě, konkrétně na Azorech. Já jsem si moc užívala návštěvu Srí Lanky, kde jsem přímo na tamějších plantážích strávila skoro týden, prošla jich několik, navštívila vnitřek čajové továrny, asistovala ve výrobě a tak podobně. Je to sice Asie, ale velmi "civilizovaná", všechno čisté a na pohodu. Ono i v té Asii hodně záleží, kam přesně člověk míří, a Srí Lanka je na první seznámení úplně skvělá. A navíc je levná! :)

    Obdivuji tě za ten půlmaraton. Mushing zní taky jako báječný nápad.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O Srí Lance jsem taky přemýšlela.
      No, uvidím, nějakou dobu to ještě nebude aktuální.

      Vymazat
  6. Prajem Ti nech sa Ti splní toho, čo najviac :-) A tých 5 rokov, mám za sebou 4,5, akurát, že krátko po tom štvrtom výročí to išlo do hája, že strácam istotu, či s k tej 5ťke dostanem. Bolo by to prvýkrát. V 35 by bolo už aj na čase. No, uvidíme, čo mi život prinesie.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Všem děkuji za komentáře. Nebojte se rozepsat.