#bloggerchallenge: Snad mi to s tím klukem vyjde

Celý listopad budou v 7:00 vycházet články z výzvy, do které jsme se pustila s dalšími dvěma blogery. Dozvíte se o mně spoustu nových věcí. První úkol zní: Explain your current relationship.  

Výzva začíná tématem velice osobním. Váhala jsem, jak moc ho budu rozebírat. Uznala jsem, že by bylo fajn svou situaci trochu popsat, neboť na ni občas narazíte v komentářích. 

Toho, kdo můj blog pravidelně čte, už možná napadlo, že nejsem s otcem svého syna. Všelijaké to mezi námi bylo od půlky těhotenství, definitivně jsem odešla letos v květnu. Podrobně se problémy zabývat nebudu, je to pro mne pořád ještě citlivé a hlavně se mám věnovat aktuálnímu vztahu. 

Hodně se mi ulevilo, když jsme se se synem a fenečkou odstěhovali. S přívalem nové energie jsem se začala se víc stýkat s lidmi a plánovat výlety... a časem jsem si našla novou známost se starým známým. Líbí se mi, že i když jsme spolu krátce, známe se a máme společné vzpomínky. Myslím si, že to díky tomu není slepá zamilovanost a že se vyhnu nemilému vystřizlivění. 

Sem tam mě zamrzí, že se život vyvíjí jinak, než jsem si představovala. V 19 jsem plánovala společné bydlení s klukem, ale nic z toho nebylo, protože se časem ukázalo, že jsem nebyla jediná, s kterou si dopřával potěšení. Nedařilo se mi ani v dalších letech. Chtěla jsem se hned po škole usadit, místo toho je ze mne svobodná matka. Kdo by to byl do mne řekl? 

Nemyslím si ale, že dělám ve vztazích fatální chyby. Mám spíš smůlu (a nechám sebou dost mávat, ale to je zase jiný příběh). Proto vás žádám, abyste nikoho nesoudili podle toho, jestli má či nemá partnera, zda je po rozvodu apod. Můžeme si o člověku myslet všelico, ale nikdy nevíme, jaký je jeho příběh. 

Doufám, že jsem si už svou smůlu vybrala a že to tentokrát klapne.

Kája


Spoluúčastníci výzvy: 

Komentáře

  1. To je skutečně velmi osobní začátek! Taky doufám, že smůlu už sis vybrala a bude jenom lépe. Přátelství je každopádně pro vztah skvělý základ, tak ať se vám daří :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Některá témata jsou osobnější, některá méně. Pro mne bylo nejhorší toto.

      Vymazat
  2. Verím, že ťa smola opustí a budeš mať šťastie. Držím palce. ��

    OdpovědětVymazat
  3. Držím ti palce. Mně se nedávno podařil malý zázrak - poslední přibližně rok jsem si říkala, že už mě nebaví, že jsem s chlapama aktivní hlavně já a že mě ještě nikdo nikam nepozval sám od sebe bez toho, že bych se o něho snažila. No a minulý týden mě pozval na rande cizí kluk :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Již jsme se o tom bavili a se cítím polichocen, že ses mi svěřila. I tak ti držím palce, aby tato tvá nová známost vydržela, a hlavně abyste si rozuměli i po nějakem tom čase.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím tomu, že tentokrát to bude dobré. Musí!
      Děkuji.

      Vymazat
  5. Hodně těžké téma. Přeji, aby ti to konečně vyšlo 💖

    OdpovědětVymazat
  6. Takové těžké téma, a rovnou jako první do výzvy! Obdivuji tě za tvoji otevřenost a držím pěsti, aby to tentokrát už vyšlo. Musí být náročné vychovávat dítě sama.

    OdpovědětVymazat
  7. Kaji, to som netušila, ale verím, že takto je vám lepšie. Tiež to nevyzerá s otcom môjho synčeka extra ružovo a mnohokrát mi napadlo, či by nebolo lepšie, keby si synček rodinu ani nezažil, hoci má len 17m. pýta sa na tatina a plače za ním, keď odíde z bytu.
    Každopádne Ti prajem s aktuálnym partnerom len to najlepšie <3

    OdpovědětVymazat
  8. Smutný, ale velmi častý příběh, tak snad jsi už spokojená. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Všem děkuji za komentáře. Nebojte se rozepsat.