Plecháčků není nikdy dost, Tiskařík vám na ně natiskne vlastní fotografie

Bez čeho se s manželem neobjedeme? Bez plecháčků! Aktivně jsme je začali používat před rokem. Bereme je na výlety a na procházky, když si chceme dát v přírodě kávu nebo čaj. Díky dlouhodobé spolupráce s Tiskarik.cz teď máme dva nové, jeden s Eliškou, druhý s houslemi. 

Z Tiskarik.cz nejradši objednávám fotoknihy. Oblíbila jsem si tento způsob uchovávání vzpomínek, ačkoli nedám dopustit ani na obyčejné album. Nyní jsem vytvořila fotoknihu dokumentující synáčkův 1. rok ve školce. Dále jsem objednávala produkty z kategorie fotohrnky. Nové porcelánové hrnky nepotřebujeme, těch máme až až, ale plecháčky, ty se nám hodí. Loni u nás zastoupily dříve používané plastové kelímky. 

Ano, mohli bychom kávu pít přímo z termohrnků. Okradli bychom se však o její příjemnou vůni. Podobně bychom se ošidili, kdybychom pili čaj ze šálku termosky. Pít z hrnku je lepší a co se týče plecháčků, nemusíme se bát, že se nám rozbijou. Vřele vám je doporučuji. 

Pití kávy pak vypadá takto: 


Plecháček s kocourem je od Tiskaříka, plecháček s horou mi vyráběla sestra. Ten po roce a půl používání nevypadá zrovna dobře. Dejte na mne, nestrkejte plecháčky do myčky! 

Na termohrncích, ve kterých kávu nosíme, není nic zajímavého, ale termoskou se musím pochlubit.  Pointu motivu chápou jen skalní fanoušci Přátel, pro ostatní jsou to jen roztomilé obrázky. Já, jak známo, patřím k první skupině. Objem termosky je jeden litr, akorát tak na čaj pro mne, manžela i syna. 



Plecháčky jsme dosud měli tři. Jelikož občas nosíme kávu/čaj i pro další společníky, nebylo jich dost. Sbírku jsme obohatili o tyto plecháčky: 




Tiskařík.cz je fajn, objednané zboží posílá bleskovou rychlostí. Jen škoda, že zde chybí tisk fotografií v malém formátu. V nabídce jsou jen fotografie o velikosti 30×40cm a 20×30 cm. Tři takové nám visí na zdi, fotky do alba objednávám jinde. 

EDIT: Dozvěděla jsem se, že fotky menšího formátu budou brzy k dispozici. Hurá! 


Nosíte si na procházky teplé nápoje? Jestli ano, z čeho je pijete? 

Kája

Další fotoprodukty: 

Komentáře

  1. Krásne plechové hrnčeky :-) Teplé nápoje si nenosíme, hoci o nejakej možnosti hovorím už tri roky, prote prokrastinácia level milión.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Všem děkuji za komentáře. Nebojte se rozepsat.